Management analyse met Google Maps

Snel en eenvoudig kunnen zien waar het beheer op orde is? Of juist niet? Zijn alle verplichte documenten aanwezig om klaar te zijn voor inspectie? Wie voert zijn beheertaken niet uit en in welke gebouwen zijn er nog legionella besmettingen of onterechte brandmeldingen? Met UCare4 doe je deze analyse in één oogopslag!

Vraag gratis online DEMO aan

Geplaatst op 24 april 2018 door Clemens Stemerdink in Legionella

Management analyse met Google Maps

Management analyse met Google Maps geeft je direct antwoord of je klaar bent voor inspectie en waar de verbeterpunten zijn.  Selecteer de locatie pin in Google Maps en klik door naar de detail informatie. Het borgen van de inspectie en controle taken is geen tijdrovende taak meer. UCare4 regelt dat voor jou. Je hoeft geen Excel lijstjes, afvinklijstjes of herinnering in Outlook meer bij te houden want UCare4 geeft je een bericht wanneer een taak niet wordt uitgevoerd, een document ontbreekt of verloopt of een meetwaarde buiten de norm valt.

Heb je een trendanalyse nodig om te beoordelen op welke plekken de problemen zich voordoen of wil je inzicht in de meetresultaten in het verloop van de tijd? Met UCare4 Excel Export is dat geen probleem en wissel je data uit met elk gewenst systeem.

UCare4 Mobile app multiple screen

Management Dashboard voor elk type logboek

In één oogopslag zien waar je problemen en gebreken zijn. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor het legionella dossier maar voor alle andere veiligheidsinspecties zoals brandpreventie, koeltorens, HACCP, zwembadwater, beheer leidingwaterinstallaties volgens Waterwerkblad 1.4G, etc.

Met de Management Analyse module zoom je in van grof naar fijn en heb je in een mum van tijd objectief inzicht in de voortgang en kwaliteit van je digitale logboeken.

  • Beheertaken (afgehandelde, openstaande en niet uitgevoerde taken) met inzoomen op wie taken wel of niet heeft uitgevoerd en welke taken wel of niet zijn uitgevoerd;
  • Aanwezigheid documenten (verplichte, optionele en documenten beperkte geldigheid);
  • Status beheertaken (op tijd, niet op tijd en openstaande taken);
  • Normafwijkingen (aantal normafwijkingen).
Management Dashboard Digitaal Logboek