Recreatie, hotels en campings

De eenvoudige app voor alle controles en inspecties

Staat gastvrijheid, hygiëne en comfort bij jullie ook zo hoog in het vaandel? Wil jij je gasten ook onbezorgd kunnen laten genieten van een ontspannen verblijf? Wij helpen graag bij het borgen van veiligheid en beheer zodat je altijd klaar bent voor inspectie.
De recreatiesector, hotels en campings kent vele wetten en regelgeving met betrekking tot hygiëne en kwaliteit waar aan voldaan moet worden. Deze worden ook nog eens periodiek gewijzigd.
Met de verschillende modules van UCare4 is de veiligheid en hygiëne geborgd en voldoe je automatisch aan de laatste wetten en regelgeving. UCare4 is eenvoudig en simpel in gebruik en is het totaalbeheer geborgd onder 1 dak. Zo blijft er genoeg tijd over om de gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

De HACCP en legionella app

Met onze app krijgen jij en je team meer gedaan! Ondernemen in Nederland is vooral het voldoen aan heel veel wetten en regeltjes. Als ondernemer zit je daar natuurlijk niet echt op te wachten, maar het moet wel gebeuren. Met UCare4® creëer je inzicht en overzicht in de taken die gedaan moeten worden. De diverse modules geven je de mogelijkheid om makkelijker te voldoen aan regels en wetten m.b.t. bijvoorbeeld voedselveiligheid, waterkwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Onze oplossingen zorgen ervoor dat de samenwerking tussen medewerkers wordt verbeterd en tegelijkertijd de individuele verantwoordelijkheid en productiviteit van de medewerker wordt benadrukt. Zo maak je van medewerkers, toppers!

Automatisch temperaturen legionella logboek
Benieuwd hoe het werkt?