Ziekenhuizen en zorginstellingen

Weg met de administratieve rompslomp

Zorginstellingen en ziekenhuizen hebben op dagelijkse basis te maken met diverse logboeken en onderhoudstaken. Vaak zijn hier meerdere mensen voor verantwoordelijk zowel intern als extern. Om overzicht te krijgen in deze processen en om te borgen dat ze ook volgens wet en regelgeving worden uitgevoerd en vastgelegd worden gebruik je UCare4®.

Het waarborgen van de veiligheid van patiënten of cliënten, zorgverleners en bezoekers in zorginstellingen en ziekenhuizen hebben topprioriteit. Omdat deze patiëntenzorg nooit volledig zonder risico’s zal zijn moet ervoor gezorgd worden dat de risico’s tot een minimum wordt beperkt.
Omdat het gaat om patiëntenzorg stelt de overheid allerlei eisen waaraan voldaan moet worden door de zorginstelling of ziekenhuizen. Omdat het draait om de patiënt moeten de administratieve handelingen, voor het waarborgen van veiligheid, tot een minimum beperkt worden.
UCare4 biedt dé oplossing voor diverse veiligheidsinspecties en controles. Een van de logboeken die daarbij gebruikt kan worden is de legionellamodule. Maar ook de voedselveiligheidsmodule voor HACCP of de brandveiligheidsmodule zijn fantastische middelen om veiligheidsinspecties en controles te borgen.

legionella logboek

UCare4 ondersteunt de zorgtechnicus

Als technicus in de zorg heb je dagelijks te maken met tal van inspecties. Inspecties die veelal op papier worden bijgehouden en vervolgens in een map worden opgeslagen, wachtend op een audit of controle. Met UCare4® digitaliseer je veel voorkomende inspecties, zodat je deze bij de bron met behulp van een tablet of smartphone kunt vastleggen. Hierdoor kun je veel efficiënter je rondes lopen en borg dat controles ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Door onze intelligente app voldoe je eenvoudig aan wet en regelgeving en heb je je logboek altijd bij de hand. UCare4® wordt in meer dan 500 gebouwen gebruikt om logboeken en inspecties ronden digitaal vast te leggen en aan te sturen. Veel voorkomende logboeken die in de zorg gedigitaliseerd worden zijn:

  • Legionella
  • Brand
  • Sprinkler installaties
  • Medische gassen
  • HACCP
  • Elektrisch veilig werken
  • Zwembadwater
Sprinkler controle
Vraag nu een demo aan!