Keurmerk Veilig en Schoon
zonder administratieve rompslomp

Managers en bestuurders missen vaak de zekerheid dat alle veiligheid en hygiëne aspecten geborgd zijn en dat voldaan wordt aan de wet- en regelgeving. Bestuurders willen overzicht, toegang tot kennis van alle verschillende vakgebieden en geen papieren tijger. Maar hoe en hoe voorkom je dat je dit heel veel uren gaat kosten? UCare4 maakt het je makkelijk!

UCare4 live zien? Telefonisch contact?

Geplaatst op 20 december 2018 door Danny Grooters in Zwembad

Keurmerk Veilig & Schoon eenvoudig geborgd

UCare4 maakt het je makkelijk. Niet alleen voor de manager maar juist voor alle medewerkers die de controles uitvoeren. Slimme functies zoals documentmanagement, ticketing, signaleringen en de UCare4 app zorgen ervoor dat altijd het overzicht hebt, klaar bent voor inspectie en veel tijd bespaart. De deur is daarmee openend naar een efficiënter keuring van de zwembadlocatie waarbij je ook nog eens structureel verbetert volgens het Plan-Do-Check-Act (PDCA) principe.

Niet alleen bij de audit maar 24×7 en 365 dagen Veilig & Schoon
Voor de zwembaden die reeds in bezit zijn van het keurmerk, is het zaak dat ze up-to-date blijven en 365 dagen per jaar veilig en schoon zijn. En niet alleen bij de audit om het certificaat te behalen. Zonder een slim stuk software lukt je dit niet. Een app die voor jou alle taken bewaakt, automatisch plant en aanstuurt maar ook die ervoor zorgt dat je documenten up-to-date zijn. Een app voor je medewerkers waarmee ze simpel en eenvoudig hun controle en inspectietaken kunnen registreren en die jou als manager een seintje geeft wanneer iets afwijkt. Eén omgeving voor je zwembadwaterkwaliteit, legionella, brandmeldinstallatie, voedselveiligheid (HACCP) en veel meer.

Voor wie is UCare4 geschikt?
UCare4 is de tool voor managers en medewerkers van zwembaden om eenvoudig in controle te zijn over alle periodieke controle en inspectietaken. Een tool om structureel te verbeteren. Geen uitpuilende archief kasten met documenten meer. Je weet altijd wat er speelt binnen je zwembad en je bent nooit meer iets kwijt. Dat geeft rust en vertrouwen maar zorgt vooral voor het veilig kunnen zwemmen.

zwembad logboek digitaal

Over Keurmerk Veilig & Schoon

Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die klanten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden. Het realiseren van structurele kwaliteitsverbetering op deze wijze onderscheidt zwembaden. Het Keurmerk Veilig & Schoon, uitgegeven door de Stichting Zwembadkeur®, leidt tot versterking van de belangrijke maatschappelijke functie van zwembaden en ook tot betere bedrijfsresultaten. Het Keurmerk is een, door de zwembadbranche ingestelde, regeling met het wettelijk kader als ondergrens en daarboven op een aantal extra kwaliteitseisen.

Keurmerk veilig en schoon
UCare4 live zien? UCare4 folder

Download UCare4 Zwembad folder

Klik op onderstaande knop om de UCare4 zwembad en Veilig & Schoon folder te downloaden.

Download ->