Wat levert het op?

Veel klanten hebben de voordelen van UCare4 al ontdekt. Of het nu gaat om een legionella dossier, brandpreventie of een zwembadwater logboek, met UCare4 regel je alle veiligheidscontroles en inspecties.

Demo aanvragen Module overzicht
tick

Leuk, motiverend en makkelijk

Ook met weinig specifieke vakkennis is het doen van inspecties leuk en eenvoudig! Geen administratieve rompslomp, altijd overzicht en altijd bij de hand met de UCare4 app. Met de automatische bluetooth temperatuur meting, wordt bijvoorbeeld legionella en voedselveiligheid temperaturen kinderspel. Geen moeilijk gedoe met het bijhouden van tijden en temperaturen die je op papier moet noteren en opbergen in het logboek. Start de UCare4 Mobile app, schiet de temperatuur en de registratie gaat vanzelf.

tick

Automatisch spoelen en waterbesparing

Duurzaamheid is HOT. Waterverspilling wil je zeker niet maar je wilt ook zinnig werk doen. De UCare4 Mobile app vertelt je precies wanneer je genoeg gespoeld hebt. De spoeltijd gaat terug van soms tientallen minuten naar een minuut of slechts enkele minuten. Een besparing in tijd tot wel 90%!

tick

Hét portaal voor elk type logboek

Veel tijd en opbrengsten verlies je door telkens wisselende handleidingen en andere manieren van werken. Voor elk type logboek met een eigen appje is dat niet anders. Met UCare4 werk je altijd op dezelfde manier, ongeacht of het nu gaat om legionella, brand, zwembadwater, koeltorens of liften. Je bepaalt zelf hoe je inspecties inricht en je blijft uiteraard eigenaar van alle data.

tick

Onafhankelijk, Plug and Play

Er is geen enkele belemmering om snel te kunnen starten. De UCare4 Mobile app is intuïtief en simpel in gebruik. Met de Excel import functie lees je gewoon je risico analyses of inspectiepunten in. Het maakt daarbij niet uit welk bureau je risico analyses heeft gemaakt. UCare4 is namelijk adviesbureau, onderhoudspartij en laboratorium onafhankelijk.

tick

Meer tijd voor de zorg en je core business

Omdat UCare4 je heel veel tijd bespaart, heb je meer tijd voor je core business. Geen planning meer maken, geen administratie, geen opbergwerk en geen controle of werk wel wordt uitgevoerd. Door de lage kosten en de besparingen is het rendement hoog. Ervaar zelf de terugverdientijd van een maand tot enkele maanden.

tick

Altijd 'In Control' en klaar voor inspectie

Management analyse met Google Maps maakt het in één oogopslag duidelijk waar het beheer niet op orde is. Met de drill down functie klik je makkelijk door naar de oorzaken. Het borgen van je controle en inspectie taken is nog nooit zo makkelijk en inzichtelijk geweest. Altijd klaar voor een inspectie, toegankelijk vanaf elke werkplek en logboeken nooit meer kwijt.

tick

Tijd- en kostenbesparend

Niks meer op papier, niks meer handmatig of overtypen. Dat levert minstens een tijdsbesparing van 50% op. Ook het zoeken naar informatie behoort tot het verleden. Wat eerder een dag koste is nu minutenwerk. Dat is de manier waarop UCare4 jouw werkdruk verlaagd en je geen stress meer krijgt van niet uitgevoerde taken of zoekgeraakte gegevens. Combineer je werk met de handige UCare4 Mobile app dan worden de inspecties helemaal een peulenschil. Ben je onbekend in het gebouw dan helpt de 'TomTom' je door het gebouw. Inzicht en overzicht zorgt voor een betere planning en analyse en dus verlaging van de faal- en beheerkosten. Met de geïntegreerde meldingenmodule los je elke storing op. Zo wordt je logboek automatisch bijgewerkt en met de foto opties voorkom je kosten voor toezicht.

tick

Up-to-date en bedrijfszeker

Eenvoudig inzicht in de voortgang van het werk van zowel interne als externe medewerkers gecombineerd met de bewaking van verplichte documenten en certificaten. UCare4 signaleert automatisch afwijkingen. Zo borgt UCare4 elke veiligheidsinspectie en heb je zekerheid van uitvoering. Het risico op aansprakelijkheid of imagoschade heb je nu echt onder controle. Ook ben je nooit meer je gegevens kwijt bij het wisselen van je leverancier . Bij het wisselen van leverancier heb je geen tijdverlies en geen nieuwe leercurve. Je werkwijze blijft namelijk gelijk. Imagoschade, risico

tick

Eenvoudig in gebruik en geen administratieve rompslomp

Je registratie is altijd in 3 stappen klaar klaar. Spreekwoordelijk 'Het kind kan de was doen'. Geen handmatige spoellijsten meer aanpassen maar tijdens je ronde direct spoelpunten toevoegen of met de leegstandsbeheerknop ruimtes buiten gebruik stellen. Voor temperaturen geldt hetzelfde. Koppel je thermometer en de meting en registratie gaat vanzelf.

tick

Automatisch voldoen aan wet- en regelgeving

Met UCare4® voldoe je eenvoudig aan wet en regelgeving. Alle wettelijke controles en inspecties en de noodzakelijke documenten staan al voor je klaar. Wijs de verantwoordelijke medewerker toe en UCare4 bewaakt de rest. Deze voortgangsbewaking op norm- en tijdsoverschrijdingen borgt dat de taken daadwerkelijk worden uitgevoerd. Dreigt een document te verlopen of heb je een storing gemeld dan geeft de app je een seintje. Opgeloste storingen worden automatisch in je logboek verwerkt waardoor je gegevens altijd up-to-date blijven.