Enorme water- en tijdbesparing met Duurzaam Legionella Spoelen

Wil jij 90% besparen op de legionella spoeltaak en zekerheid dat er ook daadwerkelijk gespoeld is? Sommigen spoelen elke kraan wel 15 tot 30 minuten en zetten daarbij alle kranen open. Heel erg zonde van de tijd en het verspillen van al het water. Bovendien is het maar de vraag of er gespoeld is. Een vinkje is vaak snel gezet. UCare4 Duurzaam Spoelen lost dit met een heel eenvoudige oplossing op. Wil je weten hoe?

Vraag gratis DEMO aan

Geplaatst op 10 oktober 2018 door Clemens Stemerdink in Legionella

Breng de spoeltaak terug naar 1 minuut en elimineer de administratie

UCare4 Duurzaam Legionella Spoelen zorgt ervoor dat iedereen de spoeltaak kan uitvoeren zonder waterverspilling maar ook zonder verdere specifieke legionellapreventie kennis. Eenvoudiger kan eigenlijk niet. Doe de Bluetooth Spoelthermometer in de waterstraal en UCare4 meldt wanneer er voldoende gespoeld is. Hierbij regelt UCare4 ook automatisch de administratie van het logboek zonder dat je als gebruiker daar zorgen over hoeft te maken. Je logboek is altijd up-to-date. Met UCare4 Duurzaam Spoelen:

  • kan iedereen makkelijk, eenvoudig en op een leuke manier legionella beheertaken doen;
  • voorkom je onnodige waterverspilling en heb je zekerheid dat de taak uitgevoerd is;
  • breng je de spoeltaak terug tot minimaal 1 minuut van soms 30 minuten;
  • elimineer je alle administratieve lasten;
  • is je logboek altijd up-to-date!

Combineer UCare4 Duurzaam Spoelen met de leegstandbeheer functie en je spoellijsten worden automatisch aangepast. Voor de zorg, de hotelreceptie, de technische dienst een geweldige administratieve en controlerende ontlasting.

Digitale spoellijsten
Meer weten? Vraag gratis DEMO aan

 

 

Hoe werkt UCare4 Duurzaam Spoelen

UCare4 Duurzaam Spoelen werkt heel eenvoudig. Maak in het legionella beheersplan de keus voor de Duurzaam Spoeltaak en stel in op welke dag van de week je de spoelwerkzaamheden wilt uitvoeren. Zodra je de spoeltaak moet uitvoeren, stuurt de UCare4 legionella app je een pushbericht. Login en de rest wijst zich vanzelf.

Online DEMO inplannen